
Una cuina
viva
Una cuina
viva
Habitual és la proposta gastronòmica més moderna, vibrant i mediterrània de Ricard Camarena. Un jardí l'ADN del qual és l'horta de proximitat, la tradició i el nostre territori a través de les seues verdures, hortalisses, llegums, peixos i carns per a tants plats vibrants.
Luz, alegria, color i una cuina vital que celebra diàriament la bellesa de la terra, el sol i la nostra agricultura expressant-se en elaboracions fidels al seu origen i la seua matèria primera (ací el producte sap al que és) i que comuniquen amb honestedat tota la seua riquesa i el seu sabor.
HABITUAL ès una festa

De l'horta a la cuina
De l'horta a la cuina
En Habitual les verdures són protagonistes gràcies al diàleg permanent que mantenim amb un grup de productors locals; les nostres hortes estan en la pedania valenciana de Mahuella i els seus voltants i son la base d'una cuina divertida que reflecteix l'alegria del lloc, plats saborosos i únics com el caràcter dels agricultors i llauradors que els fan possibles.
Plats que parlen de nosaltres com les carxofes en conserva amb peix llima marinada i ametles, l'albergínia rostida amb salsa holandesa o el carpaccio cruixent de vaca gallega i rúcula.
Este és el mediterrani de Ricard Camarena.