Ostres “Perla de València XL” obertes al moment amb salses i vinagretes a triar.
Embotits i formatges seleccionats per Ricard i acompanyats amb diferents pans, rosquilletas i tostas.
CÒCTEL
Bao fregit, tartar de gamba roja, cremós de caviar i chantilly.
Cabdell farcit de tonyina roja amb bimi.
Cucurutxo de salmó amb alvocat-wasabi i freses de salmó.
Tosta d’anxova de costanera i mantega de tòfona.
Croissant de steak tartar amb mostassa i creïlla palla.
Bunyol de bacallà amb emulsió de miso.
Croquetes de Pastrami.
ENTRANT INDIVIDUAL
Ensalada de llamàntol amb tomaques pasificados, mozzarella, alvocat i infusió de tomaques i katsuobushi.
PLAT PRINCIPAL
Rellom de vaca gallega i la seua empanada “Wellington” amb boletus, tòfona i papada ibèrica, creïlles noves rostides i suc del rostit.
POSTRES
Sopa freda de cítrics i boletes gelades de iogurt. Bola sorpresa de torró, cremós de llima i café.
BODEGA
Finca Calvestra 2021.
Finca Terrerazo 2019.
Xampany Louis Roederer Brut.