La nostra carta

Entrants per a compartir

Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent 1, 4, 7 5ud/17.00€

Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb espuma d’olives farcides (1), 3, 4, 7 6.60/mitja 10.80€

Tomaques torrades, straciatella de burrata, ametles cruixentst i boquerons en vinagre  4, 7, 8, 11, 12 12.80€

Tempura melosa de bròcoli, Ras el Hanout, sèsam i yogurt  1, 3, 6, (11) 12.50€

Ceba rostida, suc de carn, rovell d'ou i anguila fumada 1, 3, 4, 12 15.50€

Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso 1, 3, 4, 6 3.20€/ud

Albergina rostida, salsa holandesa, formatge fetta i pinyons (1), 7, 11, 12 7,20/mitja 12.50€ 

Carpaccio cruixent de vaca gallega, rúcula, pecorino i vinagreta de tomaca sec 1, 7, 8, 12 15,20€

AL·LÈRGENS: 

1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet | 8. Fruits de corfa | 9. Api | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Mol·luscos

Els ingredients entre parèntesi es poden llevar.

Acabem amb un plat sol per a tu

Llom d'abadejo amb guiso de pebre roig, llima i pinyons 3, 8, 12 21.00€

Ventresca de tonyina  amb col xinesa, vinagreta d'olives negres i alls tendres 4, 12 25.00€

Llobarro amb caldo de clochinas i caviar d'areng 21.00

Costella d'Angus rostida i fumada, parmentier de creïlla i suc al pebre negre 7, 10, 12 22.50€

Mogote fumat, muttabal d'albergina i suc especiat   7, 11 18.50€

Rellom a la brasa amb creïlles risoladas al llard negre   10, 12 25.00€

Arrós séc de albóndigas  y sepia  4, 12, 14 *Consultar disponibilidad 17.50€/persona (min 2 pax) Sólo fines de semana

La nostra part més dolça

Pastís cremos de formatge en aràndanos 1, 3, 7, 8 8.50€

Flam cremós de vainilla de Madagascar i mel de canya 3, 7 5.60€

Llesca amb ou caramel·litzada amb gelat de mantecat 1, 3, 7, 8, 12 8.90€