La nostra carta

Entrants per a compartir

Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent 1, 4, 7 5ud/17.00

Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb espuma d’olives farcides (1), 3, 4, 7 6.60€/mitja 10.80

Ensalada de flor de cogombre, tomaca confitada, straciatella de burrata, ametla fregida, summac i vinagreta picant 7, 8, 11, 12 12.80

Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso 1, 3, 4, 6 3.20/ud

Tartar de bonítol amb bajoqueta boby d'alginet i vinagreta de llentilles "caviar" (1), 3, 4, 6, (12) 18.00

Clotxina valenciana en mantequilla de herbes  4, 7, 8, 12 13.90€

Flor de carabasseta farcida, picadeta de jalapenyo i holandesa (1), 3, 4, 7, (12)  2ud/8.50

Albergina rostida, salsa holandesa, formatge fetta i pinyons (1), 7, 11, 12 7,20 media. 12.50 

AL·LÈRGENS: 

1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet | 8. Fruits de corfa | 9. Api | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Mol·luscos

Els ingredients entre parèntesi es poden llevar.

Acabem amb un plat sol per a tu

Rap a la brassa amb mini carabassetes i vinagreta tomaques 4, 12 21.00

Ventresca de tonyina  amb col xinesa brasa, adob vinagre, mel i herbes 4, 12 25.00

Llom d'abadejo amb guiso de pebre roig, llima i pinyons 3, 8, 12 21.00

Costella d'Angus rostida i fumada, parmentier de creïlla i suc al pebre negre 7, 10, 12 22.50

Mogote fumat, muttabal d'albergina i suc especiat   7, 11 18.50

Paletilla de corder glasetjada amb puré de creïlla i chimichurri 21.00

Rellomello a la brasa amb carlotes grogues estofades 1, 4, 6, 9, 10, 12 25.00

La nostra part més dolça

Pastís espumós de xocolate amb avellanes 1, 7, 3, 8 8.50

Pastís cremos de formatge en aràndanos 1, 3, 7, 8 8.50

Flam cremós de vainilla de Madagascar i mel de canya 3, 7 5.60

Bresquilla melba, chantilly de vainilla i suc de gerds. (1) (7) 8.00

Llesca amb ou caramel·litzada amb gelat de mantecat 1, 3, 7, 8, 12 8.90€