Anxova costanera XXL Rafa López, crema de tòfona i pa cruixent
(1), (3), 4, (7)
5.8 / ud
Tomaca valenciana, flor de cogombre, stracciatella i infusión de tomaques fumades
(1), 3, 6, 7, 12
16.5
Ensaladilla russa Ricard Camarena amb espuma d’oliva verda
(1), 3, 4, 6, 12
13.5 /
Mitja 8
Dacsetes de la nostra horta rostides amb crema de tòfona i ous d’areng
3, 4, 7
17.5
Amanida de tonyina en escabetx suau amb Mutàbal de carbassó a la brasa
4, 7, (8), (10), 11, 12
17.9
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
1, (3), 4, (6)
4 / ud
Flor de carabasseta en tempura farcida de formatge i piparres dolçes amb una picada de jalapeños
1, 3, 7, 11, 12
15.5 / 2 ud
Espàrrecs blancs a la brasa amb pil pil de lluç, tataki de seriola i caviar d´areng fumat (2 unitats)
4, (11), 12, (14)
21.5
Albergina rostida, salsa holandessa, formatge feta i pinyons
(1), (3), (4), (7), (8), 12
15.5 /
Mitja 9.5
Tartar de bonítol amb vinagreta de llentilla caviar i bimi
(3), 4, (6), (10), (12)
24
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits
(1), 3, 4, 6, 9, 10, 12
23
Suquet de serviola, clotxines i gamba roja amb verdures de temporada
(2), 4, (8), 12, 14
26
Lluç rostit amb creïlla al pil-pil i una velouté de lluç i julivert
3, 6, 4, 12
24
Rap de platja a la brasa amb un suc de meunière i judies boby amb mojo de pistatxos
1, 4, (8), 10, 11, 12
28
Entrecotte de tonyina a la brasa amb suc de piparres i piparres fregides
4, 12
27
Cabrit de llet rostit amb ceba glassejada, puré de patata i velouté de rostit
(7), 9, 12
27
Costella d’Angus asada i rostida al pebre negre i amanida de rúcola
(4), (7), 9, 12
32
Peça de porc ibéric a la brasa, col rostida i iogurt
(6), (7), (9), (10), (11), (12)
24
Rellom de vaca gallega a la brasa amb creïlla rostida i mantecada en una Bearnesa i estragó
(3), (7), (12)
30
Arròs de pollastre de pagès amb carabasseta, timó i amontillado
6, 12
19 PAX /
(Mín 2 PAX)
Arròs de putxero de polp de roca, cherrys, ceba i tirabeque
(8), 12, 14
20 PAX /
(Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb fruits rojos
1, 3, 7
9.5
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat
1, 3, 6, 7, 8, 11, 12
9.5
Cireres de les montanyes d´Alacant amb suc d´hibiscus, iogurt i ametlles
(7), (8), 12
10.5
Café amb llet cremada, mantega i macadamies
(1), 3, 7, (8)
8.5
<Financier> de chocolata
1, 3, 7, 8, 12
8.5
Tall de torró amb crema de llima
1, 3, 7, 8
8.5
Possiblement les millors natilles del món
1, 3, 7
9.5
Servei de pa i oli d’oliva “El Nostre Oli” 100% Arbequina, premsatge en fred 3€/pax
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.