Anxova costanera XXL Rafa López, crema de tòfona i pa cruixent
(1), (3), 4, (7)
5.8 / ud
Tomaca valenciana, stracciatella i infusión de tomaques fumades
(1), 3, 6, 7, 12
16.5
Ensaladilla russa Ricard Camarena amb espuma d’oliva verda
(1), 3, 4, 6, 12
13.5 /
Mitja 8
Amanida de tonyina en escabetx suau amb Mutàbal de carbassó a la brasa
4, 7, (8), (10), 11, 12
17.9
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
1, (3), 4, (6)
4 / ud
Carxofes ecològiques rostides amb crema de guanciale, crema i enciam amanit
(1), (3), (4), 7, (12)
17.9
Croquetes de boletus
(1), 7, (8), 12
7 / 2 ud
Bróquil en tempura, mayonesa de tomaques pasificades i Gochujang
1, 3, 4, 6, 7, 11, 12
15.5
Espàrrecs blancs a la brasa amb pil pil de lluç, tataki de seriola i caviar d´areng fumat (2 unitats)
4, (11), 12, (14)
21.5
Albergina rostida, salsa holandessa, formatge feta i pinyons
(1), (3), (4), (7), (8), 12
15.5 /
Mitja 9.5
Tartar de tonyina amb vinagreta de llentilla caviar i bimi
(3), 4, (6), (10), (12)
24
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits
(1), 3, 4, 6, 9, 10, 12
23
Lluç rostit amb creïlla al pil-pil i una velouté de lluç i julivert
3, 6, 4, 12
24
Rap de platja a la brasa amb un suc de meunière i fessols boby amb mojo de pistatxos
1, 4, (8), 10, 11, 12
28
Entrecotte de tonyina a la brasa amb pebreres de Padrón i suc de piparres
4, 12
27
Cabrit de llet rostit amb ceba glassejada, puré de patata i velouté de rostit
(7), 9, 12
27
Costella d’Angus rostida al pebre negre i amanida de rúcola
(4), (7), 9, 12
32
Peça de porc ibéric a la brasa, albergina, vinagreta de magrana i iogurt
(6), (7), (9), (10), (11), (12)
24
Rellom de vaca gallega a la brasa amb creïlla rostida i mantecada en una Bearnesa i estragó
(3), (7), (12)
30
Arròs de pollastre de pagès amb bolets i tòfona
6, 12
19 PAX /
(Mín 2 PAX)
Arròs de calamar amb ceba
2, 4, 12, 14
20 PAX /
(Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb fruits rojos
1, 3, 7
9.5
Pastís fluid de xocolate
1, 3, 7
10.50
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat
1, 3, 6, 7, 8, 11, 12
9.5
Nectarina i paraguaià, gelat de festuc i infusió de saüc
3, 7, 8, 12
9.5
Pastís de figues al forn amb crema diplomàtica de vainilla
1, 3, 7, 12
9.5
Tall de torró amb crema de llima
1, 3, 7, 8
8.5
Possiblement les millors natilles del món
1, 3, 7
9.5
Servei de pa i oli d’oliva “El Nostre Oli” 100% Arbequina, premsatge en fred 3€/pax
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.