Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent
(1), (3), 4, (7)
5.8 / ud
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
1, (3), 4, (6), (12)
4 / ud
Flor de carabasseta en tempura farcida de formatge i piparra dolça amb una picada de “jalapeños”
1, (3), 7, 12
13 / 7.2 ud
Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb escuma d’olives farcides
(1), 3, 4, 12
13.5 /
Mitja 8
Col rave del nostre hort farçit amb la seua amanida al pil-pil
(1), 12
12.5
Pésol valencià amb una “velouté” de les seues vaines i esparraguets
6
19
Porros fregits amb “velouté” untuosa de sardina fumada i falòrnies
( 1), 3, 4, 7, 12
14.2
Albergina rostida, salsa holandessa, formatge feta i pinyons
(1), 3, 4, (7), (8), 12
15.5 /
Mitja 9.5
Tàrtar d’anguila fumada amb milfulls de apiobola rostit, anous i “crême fraîche”
1, 4, 6, (7), (8), 12
16.5
Carlotes rostides amb salsa strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats
6, (7), (8), 9, (10), 12
14.8
Carxofes rostides amb suc de verdures i papada ibèrica
(1), 10, 12
17
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla “caviar” y bimi
(1), (3), 4, (6), (10), (12)
20.5
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits
1, 3, 4, 6, 10, 12
19.5
Rap de platja rostit amb suc de kombu i verdures de temporada
4, 12
28
Lluç rostit, caponata siciliana i suc de tomaca rostida i habanero
4, 10, 12
24
Suquet de peix de roca i gamba roja amb verdures de temporada
2, 4, (8), 12
26
Entrecotte de tonyina a la brasa amb vinagreta de piparra dolça i cabdell rostit
4, 12
27
Peix salvatje (consultar disponibilitat)
55 / kg
Cabrit de llet rostit amb albergina a la flama i vinagreta de magrana
3, 7, 10, 12
27
Peça de porc ibéric a la brasa, col rostida i vinagreta de encurtits
(6), (7), (9), (10), 11, (12)
24
Costella d’Angus asada i rostida al pebre negre i amanida de rúcola
(4), (7), 9, 12
32
Rellom a la brasa amb creilles a la manteca negra
(1), (9), (10), (12)
30
Arròs sec de secret ibèric, faves i carxofes
3, 12
21.5 PAX /
(Mín 2 PAX)
Arròs sec de mandonguilles de sepia, kale i tòfona negra
(1), 3, 12, 14
25 PAX /
(Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb amanida de fruits rojos, iogurt i herba-sana
1, 3, 7
9.5
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat
1, 3, 7
9.5
Café amb llet cremada, mantega i macadamies
(1), 3, 7, (8)
8.5
Pastís cremós de xocolata amb gelat de mantecat
1, 3, 7
9.5
Tall de torró amb crema de llima
1, 3, 7, 8
8.5
Possiblement les millors natilles del món
1, 3, 7, 12
9.5
Minestrone de cítrics, xocolate blanc i perifollo
7, (8), 12
8.5
Servei de pa i oli d’oliva “El Nostre Oli” 100% Arbequina, premsatge en fred 3€/pax
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.