Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent
4.00 / unitat
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
3.20 / unitat
Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb escuma d’olives farcides
10.80 / Mitja 6.60
Amanida de carabasseta rostida, corvina, iogur i herbes fresques
14.80
Albergina rostida, salsa holandesa, formatge fetta i pinyons
12.50 / Mitja 7.20
Amanida de pimentó torrat, olives ,parmesano, portobello i menta
12.50
Carxofes fregides amb straciatella de burrata, harissa, zaatar i tòfona
17.00
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla “caviar”
20.50
Tatin de tomaques ecologiques, creime freiche i herbes fresques
15.80
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i confitats
18.50
Fabetes estofades amb veluté de pernil ibèric i cocotxes fregides
17.00
Porros rostits amb escuma de Quiche Lorraine, massa brisa cruixent, salmó marinat a casa i vinagreta de les seues freses
17.00
Carlotes rostides amb salsa strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats
16,50
Rape de platja amb patata panadera y “veloute” d ́all i julivert
24
Llenguado meunier (per a 2 persones)
56
Lluç rostit, caponata siciliana i suc de tomaca torrada i havaneros
24
Suquet de peix de roca i gamba rotja amb verdures de temporada
24
Entrecotte de tonyina a la brasa amb vinagreta de piparres i amanida fresca
27
Peça de porc ibèric a la brasa, remolatxa rostida i vinagreta de encurtits
21
Col ponxeguda farcida de corder a la brasa servida amb salsa al ras al hanout, iogurt i fulles de mostassa
21
Costella d’Angus asada i fumada al pebre i amanida de rucula
28.50
Rellom a la brasa amb creilles a la manteca negra.
27
Caneló de pollastre a l'ast amb bechamel de vi ranci i ragout de bolets
21.50
Ous fregits amb llamàntol, creïlles, sobrasada picant menorquina
31
Arròs de Gamba rotja al all, espàrregs, brocoli i bajoqueta
19.50 PAX / mínim 2 PAX
Arròs sec de mandonguilles de sepia, blanquet, coliflor i alls tendres
17.50 PAX / mínim 2 PAX
Pastís cremós de formatge amb poma caramelitzada
8.50
Llesca d'ou caramelitzada amb gelat de mantecat
8.90
Café amb llet cremada, mantega i macadamies
8.50
Amanida de cítrics, xocolata blanca i oli d´oliva i herbes
8.50
Pastís cremós de xocolata amb gelat de mantecat
8.50
Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent
4.00 / unitat
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
3.20 / unitat
Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb escuma d’olives farcides
10.80 / Mitja 6.60
Amanida de carabasseta rostida, corvina, iogur i herbes fresques
14.80
Albergina rostida, salsa holandesa, formatge fetta i pinyons
12.50 / Mitja 7.20
Amanida de pimentó torrat, olives ,parmesano, portobello i menta
12.50
Carxofes fregides amb straciatella de burrata, harissa, zaatar i tòfona
17.00
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla “caviar”
20.50
Tatin de tomaques ecologiques, creime freiche i herbes fresques
15.80
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i confitats
18.50
Fabetes estofades amb veluté de pernil ibèric i cocotxes fregides
17.00
Porros rostits amb escuma de Quiche Lorraine, massa brisa cruixent, salmó marinat a casa i vinagreta de les seues freses
17.00
Carlotes rostides amb salsa strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats
16,50
Pastís cremós de formatge amb poma caramelitzada
8.50
Llesca d'ou caramelitzada amb gelat de mantecat
8.90
Café amb llet cremada, mantega i macadamies
8.50
Amanida de cítrics, xocolata blanca i oli d´oliva i herbes
8.50
Pastís cremós de xocolata amb gelat de mantecat
8.50
Rape de platja amb patata panadera y “veloute” d ́all i julivert
24
Llenguado meunier (per a 2 persones)
56
Llobarro amb caldo de clotxines i caviar d’areng
26
Lluç rostit, caponata siciliana i suc de tomaca torrada i havaneros
24
Suquet de peix de roca i gamba rotja amb verdures de temporada
24
Entrecotte de tonyina a la brasa amb vinagreta de piparres i amanida fresca
27
Peça de porc ibèric a la brasa, remolatxa rostida i vinagreta de encurtits
21
Col ponxeguda farcida de corder a la brasa servida amb salsa al ras al hanout, iogurt i fulles de mostassa
21
Costella d’Angus asada i fumada al pebre i amanida de rucula
28.50
Rellom a la brasa amb creilles a la manteca negra.
27
Paletilla de corder, parmentier i cebes rostides
25.00
Caneló de pollastre a l'ast amb bechamel de vi ranci i ragout de bolets
21.50
Ous fregits amb llamàntol, creïlles, sobrasada picant menorquina
31
Arròs de Gamba rotja al all, espàrregs, brocoli i bajoqueta
19.50 PAX / mínim 2 PAX
Arròs sec de mandonguilles de sepia, blanquet, coliflor i alls tendres
17.50 PAX / mínim 2 PAX