Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent
(1), (3), 4, (7)
5 / ud
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
1, (3), 4, (6), (12)
4 / ud
Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb escuma d’olives farcides
(1), 3, 4, 12
11.2 /
Media 7.1
Carlotes rostides amb salsa Strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats
6, (7), (8), 9, (10), 12
16.5
Flor de carabasseta en tempura farcida de formatges, piparres i picada de “jalapeños”
1, 7, 12
12.5/2 ud
Albergina rostida, salsa holandesa, formatge fetta i pinyons
(1), 3, 4, (7), (8), 12
14 /
Media 8.7
Espàrrecs blancs a la brasa amb pil pil de lluç i caviar d´areng fumat
4, (11), 12, (14)
22.50
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla “caviar”
(1), (3), 4, (6), (10), (12)
20.5
Carxofes torrades, bonítol marinat i curat, suc de rostit de les espines i ametlles fregides picants
4, 6, (8), 10, 11, 12
17.9
Tomaca valenciana, flor de cogombre, stracciatella i infusión de tomaques fumades
(1), 3, 6, 7, 12
15.50
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits
1, 3, 4, 6, 10, 12
19.5
Rap de platja amb creïlla panadera y “veloute” d ́all i julivert
4, (12)
26
Lluç rostit, caponata siciliana i suc de tomaca torrada i havanero
4, (10), 12
24
Rèmol Meunier (per a 2 persones)
4, 12
68
Suquet de peix de roca i gamba rota amb verdures de temporada
2, 4, (8), (10), (11)
26
Entrecotte de tonyina a la brasa amb vinagreta de piparres i amanida fresca
4, (12)
27
Peça de porc ibèric a la brasa, remolatxa rostida i vinagreta de encurtits
(6), (7), (9), (10), 11, (12)
22
Ravioli de ragut de vedella guisada, suc al olorós i formatge Comté
1, 7, 9, 12
21.5
Costella d’Angus asada i rostida al pebre i amanida de rúcola
(4), (7), 9, 12
30
Cabrit rostit a la brasa amb col glacejada
3, 9, 12
27
Rellom a la brasa amb creilles a la manteca negra
(1), (9), (10), (12)
30
Arròs de Gamba roja i verdures de temporada
2, 4
20.8 PAX /
(Mín 2 PAX)
Arròs sec de mandonguilles de sepia, blanquet, carabasseta i alls tendres
(1), 3, 12, 14
18.5 PAX /
(Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb poma caramelitzada
1, 3, 7
8.5
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat
1, 3, 7
8.9
Café amb llet cremada, mantega i macadamies
(1), 3, 7, (8)
8.5
Pastís cremós de xocolata amb gelat de mantecat
1, 3, 7
8.5
Crêpe Suzzete, suc de cirera, cireres de les montanyes d´Alacant i creime freiche
1, 3, 7, 12
10.5
Servei de pa per persona 2.50 PAX
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.