Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent
(1), (3), 4, (7)
5.8 / ud
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso
1, (3), 4, (6), (12)
4 / ud
Tatin de tomaques ecològiques, <chantilly> de raifort, <creime freiche> i herbes fresques
1, (7)
21.5 /
Mitja 13
Flor de carabasseta en tempura farcida de formatge i piparra dolça amb una picada de “jalapeños”
1, (3), 7, 11, 12
13
Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb escuma d’olives farcides
(1), 3, 4, 12
13.5 /
Mitja 8
Espàrrecs verds a la brasa, formatge comte ,vinagreta de tomaca, pinyons i creime frieche
(7), 8, 11
21
Porros fregits amb “velouté” untuosa de sardina fumada i falòrnies
( 1), 3, 4, 7, 12
14.2
Albergina rostida, salsa holandessa, formatge feta i pinyons
(1), 3, 4, (7), (8), 12
15.5 /
Mitja 9.5
Espàrrecs blancs a la brasa amb pil pil de lluç, peix llima i caviar d´areng fumat
(1), 4, 12
18.5
Calamar plantxa amb bearnesa de tinta i herbes
3, 4, 7, 12, 14
18.5
Carlotes rostides amb salsa strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats
6, (7), (8), 9, (10), 12
14.8
Carxofes rostides amb suc de verdures i papada ibèrica
(1), 10, 12
17
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla “caviar” y bimi
(1), (3), 4, (6), (10), (12)
20.5
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits
1, 3, 4, 6, 10, 12
19.5
Rap de platja rostit amb suc de kombu i verdures de temporada
4, 12
28
Lluç rostit, caponata siciliana i suc de tomaca rostida i habanero
4, 10, 12
24
Entrecotte de tonyina a la brasa amb vinagreta de piparra dolça i cabdell rostit
4, 12
27
Cabrit de llet rostit amb albergina a la flama i vinagreta de magrana
3, 7, 10, 12
27
Peça de porc ibéric a la brasa, col rostida i vinagreta de encurtits
(6), (7), (9), (10), 11, (12)
24
Costella d’Angus asada i rostida al pebre negre i amanida de rúcola
(4), (7), 9, 12
32
Rellom a la brasa amb creilles a la manteca negra
(1), (9), (10), (12)
30
Arròs de rojos amb bajoquetes
3, 12
25 PAX /
(Mín 2 PAX)
Arròs sec de secret ibèric, faves i carxofes
2, 12
19.5 PAX /
(Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb poma caramelitzada
1, 3, 7
9.5
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat
1, 3, 7
9.5
Café amb llet cremada, mantega i macadamies
(1), 3, 7, (8)
8.5
Pastís espumoso de xocolata amb avellanes
1, 3, 7, (8)
9.5
Tall de torró amb crema de llima
1, 3, 7, 8
8.5
Possiblement les millors natilles del món
1, 3, 7, 12
9.5
Maduixetes de Canals, cremòs de formatge i sorbet de cítrics
(1), (7) , (12)
10.5
Servei de pa i oli d’oliva “El Nostre Oli” 100% Arbequina, premsatge en fred 3€/pax
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.