Events
Reserva
Regala
Events
Reserva
Regala

Mediterrani d'Arrel

by Ricard Camarena

Es En
Es En
CAIXES DE NADAL '25

Fer màgia a taula és més fàcil del que penses.

POLSA ACÍ

La Nostra Carta (al·lergògens)

Carta (al·lergògens)
Carta
MENU HABITUAL
VI
DESTIL.LATS

Entrants per a compartir

Anxova costanera XXL Rafa López, crema de tòfona i pa cruixent

(1), (3), 4, (7)

5.8 / ud

Ensaladilla russa Ricard Camarena amb espuma d’oliva verda

(1), 3, 4, 6, 12

13.5 /

Mitja 8

Tomaques confitades, mantega d’ovella, zaatar i pasta de full suflada

(1), 7, 11

13.9

Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso

1, (3), 4, (6)

4 / ud

Croquetes de boletus

(1), 7, (8), 12

7 / 2 ud

Milfulls de <celery> i trufa

7, 9, 12

16.9

Carxofes rostides amb suc de verdures, stracciatella de burrata i harissa 

(1), 7, 12

17.9

Bróquil en tempura, mayonesa de tomaques pasificades i Gochujang

1, 3, 4, 6, 7, 11, 12

15.5

Albergina rostida, salsa holandessa, formatge feta i pinyons

(1), (3), (4), (7), (8), 12

15.5 /

Mitja 9.5

Carlotes rostides amb salsa Strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats

6, (7),(8), 9, (10), 12

16.9

Tartar de tonyina amb vinagreta de llentilla caviar i bimi

(3), 4, (6), (10), (12)

24

Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits

(1), 3, 4, 6, 9, 10, 12

23

Plats Principals

Lluç en semisalaó rostit amb creïlla al pil-pil i una velouté de lluç i julivert

3, 6, 4, 12

24

Rap de platja a la brasa amb un suc de Meunière i guisat de faves tendres i pebreres rostides

1, 4, (8), 10, 11, 12

28

Entrecotte de tonyina a la brasa amb pebreres de Padrón i suc de piparres 

4, 12

27

Cabrit de llet rostit amb ceba glassejada, puré de patata i velouté de rostit

(7), 9, 12

27

Costella d’Angus rostida al pebre negre sobre una parmentier de creïlla

(4), (7), 9, 12

32

Peça de porc ibéric a la brasa, albergina, vinagreta de magrana i iogurt 

(6), (7), (9), (10), (11), (12)

24

Rellom de vaca gallega a la brasa amb creïlla rostida i mantecada en una Bearnesa i estragó 

(3), (7), (12)

30

Arròs de pollastre de pagès amb bolets i tòfona

6, 12

19 PAX /

(Mín 2 PAX)

Arròs de calamar amb ceba

2, 4, 12, 14

20 PAX /

(Mín 2 PAX)

Postres

Pastís cremós de formatge amb fruits rojos

1, 3, 7

9.5

Pastís fluid de xocolate

1, 3, 7

10.50

Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat

1, 3, 6, 7, 8, 11, 12

9.5

Amanida de cítrics, llavors garrapinyades, xocolate blanc i sorbet 

(3), 7, 8, 12

9.5

Possiblement les millors natilles del món 

1, 3, 7

9.5

Tall de torró amb crema de llima 

1, 3, 7, 8

8.5

Al·lergens

Servei de pa i oli d’oliva “El Nostre Oli” 100% Arbequina, premsatge en fred 3€/pax 

1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos

Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.

Ricard Camarena Restaurant

Av. de Burjassot, 54

Bombas Gens Centre d’Art

46009, Valencia

ricardcamarena.com

+34 963 355 418

Reserves

Regala

Canalla Bistro

Maestro Jose Serrano, 5

46005, Valencia

canallabistro.com

+34 963 740 509

Reserves

Regala

Takeaway

Delivery

BAR X

Calle Jorge Juan, 19

Mercado de Colón (planta inferior)

46004, Valencia

bar-x.es

Regala

Central Bar

Plaça de la Ciutat de Bruges

Mercado Central

46001 València

Regala

Delivery

Instagram

Facebook

Avis Legal

Privacitat

Cookies

Transparència

Contractació

Prensa

Treballa amb nosaltres

©Bistro Colón SLU

Ricard Camarena Restaurant

Av. de Burjassot, 54

Bombas Gens Centre d’Art

46009, Valencia

ricardcamarena.com

+34 963 355 418

Reserves

Regala

Canalla Bistro

Maestro Jose Serrano, 5

46005, Valencia

canallabistro.com

+34 963 740 509

Reserves

Regala

Takeaway

Delivery

BAR X

Calle Jorge Juan, 19

Mercado de Colón (planta inferior)

46004, Valencia

bar-x.es

Regala

Central Bar

Plaça de la Ciutat de Bruges

Mercado Central

46001 València

Regala

Delivery

Instagram

Facebook

Prensa

Treballa amb nosaltres

©Bistro Colón SLU

Avis Legal

Privacitat

Cookies

Transparència

Contractació