Anxova costanera, crema de tòfona i pa cruixent 1, 3, 4, (7)
4.00 / ud
Bunyol cremós i cruixent d’abadejo amb emulsió de miso 1, (3), 4, (6), (12)
Ensaladilla russa “Ricard Camarena” amb escuma d’olives farcides (1), 3, 4, 12
10.80 /
Media 6.60
Albergina rostida, salsa holandesa, formatge fetta i pinyons 4, 6, (7), (8), 9, (10), 12
12.50 /
7.20 Media
Carxofes fregides amb straciatella de burrata, harissa, zaatar i tòfona 1, 7, 11
Truita cremosa d’ostres a la brassa, all de l’ós, suc de kombu i herbes de platja (1), 3, 4, 7, 14
24.00
Tartar de tonyina i vinagreta de llentilla “caviar” (1), (3), 4, 6, (12)
Carxofes torrades, serviola marinada i curada, suc de rostit de les espines i ametlles fregides picants 4, (8), 10, 11, 12
17.90
Steak tartar de vaca gallega, emulsió de rovell i encurtits 1, 3, 4, 9, 10, 12
Favetes estofades amb veluté de pernil ibèric i cocotxes fregides (1), 4, (7), 12
Llàmines de vaca curada amb tàrtar de remolatxa, semilles torrades i crema àcida 3, 4, (7), 9, 10, 12
Tomaques confitades, mantega d’ovella, zaatar i pasta de full suflada (1), 7, 11
13.90
Porros rostits amb escuma de Quiche Lorraine, massa brisa cruixent, salmó marinat a casa i vinagreta de les seues freses (1), 3, 4, 7, 12
17.00
Carlotes rostides amb salsa Strogonoff, avellanes, nata amostassada i anisats 4, 6, (7), (8), 9, (10), 12
16.50
Rap de platja amb creïlla panadera y “veloute” d ́all i julivert 4, 12
24.00
Lluç rostit, caponata siciliana i suc de tomaca torrada i havanero 4, 12
24.00
Suquet de peix de roca i gamba rota amb verdures de temporada 2, 4, (8), (11), 12, 14
24.00
Entrecotte de tonyina a la brasa amb vinagreta de piparres i amanida fresca (3), 4, (11), (12)
27.00
Peça de porc ibèric a la brasa, remolatxa rostida i vinagreta de encurtits 7, 9, 12
21.00
Costella d’Angus asada i rostida al pebre i amanida de rúcola 1, 3, 7, 10, 12
28.50
Col ponxeguda farcida de corder a la brasa servida amb salsa al ras al hanout, iogurt i fulles de mostassa 1, 3, 7, 10, 12
21.00
Rellom a la brasa amb creilles a la manteca negra. (9), (10), (12)
27.00
Ous fregits amb llamàntol, creïlles, sobrasada picant menorquina 2, 3, 12
35.00
Caneló de pollastre a l’ast amb bechamel de vi ranci i ragout de bolets 1, 7, (8), 9 ,12
Arròs de Gamba roja i verdures de temporada 2, 4
Arròs sec de mandonguilles de sepia, blanquet, coliflor i alls tendres 1, 14
17.50 PAX / (Mín 2 PAX)
Pastís cremós de formatge amb poma caramelitzada 1, 3, 7, 8
Llesca d’ou caramelitzada amb gelat de mantecat 1, 3, 7, (8), 12
Café amb llet cremada, mantega i macadamies 1, 3, 7, 8
Maduixetes de Canals, cremòs de formatge i sorbet de cítrics (1), (7)
Pastís cremós de xocolata amb gelat de mantecat 1, 3, 7, 8
Pastís de carabassa dins d´una carabassa 1, 3, 7, 8, 12
Servei de pa per persona 1.50 PAX
1. Cereals amb gluten | 2. Crustacis | 3. Ou | 4. Peix | 5. Cacauets | 6. Soja | 7. Llet 8. Fruits de closca| 9. Apio | 10. Mostassa | 11. Sèsam | 12. Sulfits | 13. Tramussos | 14. Moluscos
Els ingredientes entre parentesi es poden llevar.