El mediterrani de

Una cuina viva
Una cuina viva
La proposta més mediterrània i vibrant de Ricard Camarena: un jardí gastronòmic l'ADN del qual és l'horta, la tradició i el territori a través de les seues verdures, hortalisses, llegums, peixos i carns per a tants plats vibrants.
Habitual és una festa.

De l'horta a la cuina
De l'horta a la cuina
En Habitual les verdures són protagonistes gràcies al diàleg permanent que mantenim amb un grup de productors locals. Les nostres hortes estan en la pedania valenciana de Mahuella i els seus voltants i so la base d'una cuina divertida, saborosa i única.

En Habitual passen coses
En Habitual passen coses
Un restaurant és un espai on menjar però també un lloc especial on passen coses, per això hem volgut convertir el jardí de Ricard Camarena en un espai vibrant i obert: “happenings”, exposicions, presentacions, música i gastronomia.

“A la recerca de l'essència de la cuina a la Comunitat Valenciana”
“A la recerca de l'essència de la cuina a la Comunitat Valenciana”
